Snitele din piept de pui la cuptor

de mirela0911 in Pui, 16 Feb 2011 | 9515 vizualizari

 

Mai sanatoase si gustoase. Sursa de inspiratie a fost bucataras.ro, am vazut reteta (era cu pulpe) demult, inainte sa ma loghez, nu mai stiu cui ii apartine, dar oricum ii multumesc.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 3 lg lapte
  • 6 lg faina
  • sare,piper
  • frunze patrunjel 
  • 50 g cascaval
  • pesemt
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui la cuptor:

Pieptul de pui se feliaza pt. snitele, se sareaza si pipereaza dupa gust.

Ouale se bat bine, se adauga laptele si faina si se amesteca pana iese un aluat mai gros ca cel pt. clatite. Se rade cascavalul pe razatoarea mare, se pune sare si piper dupa gust si patrunjelul tocat marunt.

Snitelele se dau prin acest aluat, apoi prin pesmet si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Untul se taie fasiute si se pune printre snitele. Se da la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc in partea de jos, dupa care se intorc pe partea cealalta, se mai pune unt daca e nevoie si se mai lasa cateva minute, avand grija sa nu se arda. 

Se serveste cu garnitura de orice fel sau ca atare. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu